Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2014 09:13 - Фотогалерия: "Слушках, папках, лафках.." - най-препоръчваните комикси за седмицата
Автор: alienza Категория: Политика   
Прочетен: 1479 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://www.dnevnik.bg

  image

"Дневник" представя най-препоръчваните комикси в седмицата от 16 до 23 февруари.

Данните са към 19ч. на 22 февруари.

С най-много препоръчвания е кози комикс с автор sirano и 75 препоръчвания

image

image

Автор: lz22, 68 препоръчвания

image

image

Автор sirano, препоръчвания 49

image

image

Автор chicago514, препоръчвания 48

image

image

Автор georgi960, препоръчвания 44

image

image

Автор messia, препоръчвания 39

image

image

Автор georgi960, препоръчвания 37

image

image

Автор lz22, препоръчвания 37

image

image

Автор georgi960, препоръчвания 32

image

image

Автор victor2 , препоръчвания 31

image

image

Автор karadere_5, препоръчвания 27

image

image

Автор legisfore, препоръчвания 24

image

image

Автор jewel6316, препоръчвания 22

image

image

Автор nefertiti_egipt, препоръчвания 22

image

image

Автор nefertiti_egipt, препоръчвания 20

image

image

Автор nefertiti_egipt, препоръчвания 19

image

image

Автор nefertiti_egipt,  препоръчвания 19

image

image

Автор vasil_uzu, препоръчвания 19

image

image

Автор ret, препоръчвания 18

image

image Автор nefertiti_egipt




Гласувай:
2



1. minevv - da
24.02.2014 13:48
връх
цитирай
2. zaw12929 - Не е време да корим Русия, защо е в...
03.03.2014 11:09
Не е време да корим Русия, защо е водила война, да спорим, колко са убитите- няма война без трупове. Да лъжем и днес, че сме платили войната с 23 тона злато- а това е издръжката на войската след войната, останала да формира български структури. Казани лъжи и днес от българомразеца леонидов по вашата телевизия… какво да помним… колко тъпотии набивате в главите на младите днес и ставате българоотстъпници- медии на държавата… или на чуждите интереси

Поклон, пред саможертвата! Да спрем с фобската и филска история, което е наливане пусто в празно, а да съставим и изпълним програма, заедно с всички съседни балкански страни, за навлизането им в ЕС, като отделно се обединим в балкански съюз за икономика при демокрация, за преодоляване на синдрома- „заден двор” на Европа, където сме сложени още от санстефанското време, грубо унищожени от берлинската диктатура на Запада. Първата ни национална катастрофа е поредния неуспешен опит да влезем, като държава в санстефанските си граници, като държава. Напротив, от нас са рязани още територии и население.

Да спрем да се унижаваме за всяко време на историята ни- българинът е достоен работлив пазител на културните ни традиции, не е бил роб на османци, защото е имал църкви, училища и богата творческа история, онагледена от стигнало до наши дни, като архитектура, песни, танци, българско съзнание, за да пренесе традициите през вековете до нас!

Наше право и задължение е да отстраним омразата с която чужди сили ни делят, за да ограбват държавата ни и да се обединим, за да преодолеем лошотията. За една санстефанска обновена българска земя. За да върнем децата си тук. Има надежда и няма да може да бъде унищожена България, ако изкореним омразата- тя е проводника на чуждите имперски- на колонизираща Европа интереси.

Трети март- повод да пазим българщината, да спрем да го наричаме ден на освобождение, а ДЕН НА ВЪЗСТАНОВЕНА БЪЛГАРИЯ и да го довършим, като си върнем санстефано по нов начин с диалог и разбирателство със силен балкански съюз! Отпор на апетита на евроколонизаторите и българските им лакеи да ни унижават.

Честит празник! На тези, които обичат България!
цитирай
3. zaw12929 - 3 март- най големият ден: най дре...
03.03.2014 11:09
3 март- най големият ден: най древната европейска държава България изниква като феникс от Санстефанския мирен договор.

Ден за размисъл, на сбъдване всеобщата мечта: отново на картата на Европа- България, държава с уникална култура, собствена писменост и музика със завладяващи света ритми. Седем милиона българи сбъдват идеала на Левски… но…

съвсем наскоро, докато още хвърлят калпаци от радост на българската земя,

там в Европа „великите сили” начертават друга държава, която оставят васална колония на Султана. Даже след Съединението България остава с по малко от,,, 2 милиона жители и днес граничи с наши, български територии и народ, подложен на унищожение. Наглостта на русофоби да питат, защо, като Левски посочва, че сме 7 милиона, не сме станали поне 5 пъти по вече?! Първо да наречем русофобите българофоби, да си спомним, че първата ни национална катастрофа е пореден опит за постигане на санстефанските граници,

Трети март идва днес, като ден, които вместо гордост от най главното събитие- възстановяването на България , се замъглява от кастата на русофобите, под давление на Запада заклеймяват Русия, която „ не искала да ни освободи”, а искала, да ни зароби и така, да пречат на българите да видят, кои унищожи резултата: Санстефанска България. Затова, да отхвърлим, като алти български всички опити, да се клейми ролята на русия с цел да се укрие унищожителната роля на Берлинския договор и не е ли време да поискаме неговото преразглеждане и не към Турция днес, а към ония държави тогава да насочим усилия за промяна. Русофобите са поклонници на чужди интереси, а унищожители на България.

Не отричам заслугата на Русия, но в този ден, да празнуваме най вече, освободената санстефанска България. Вместо спорове, защо имперска Русия ни връща държавата: да помислим отново за територията на Санстефанска България. Поглед на територии със българи, останали извън истинската древна красива и могъща държава, която днес е на 1323 години и много по вече. Да сме обединител на усилията им за общо европейско бъдеще, което и можем и сме длъжни да го направим.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alienza
Категория: Политика
Прочетен: 108730
Постинги: 86
Коментари: 52
Гласове: 57
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930